Yahoo Search Búsqueda en la Web

Resultado de búsqueda

  1. به روایت نیچه، مسیحیت از افکار بردگان ترسوی امپراتوری روم نشات گرفته است.

  2. کتاب با این شروع میکند که حرف های نیچه در مورد مسیحیت ضد و نقیض است و میخواهد از مجموعه متون وی موضع درست را بیرون کشد.

  3. نیچه به لحاظ تربیت و فرهنگ متاثر از مسیحیت و از جهات دیگر از آن بیزار بود، اما همه عمر در برابر شخصیت عظیم عیسی اعجاب می کرد و حیرتی آمیخته به ستایش از آن پیامبر الهی در دل داشت. به...

  4. نظریه نیچه در باب نیهیلیسم، کل تاریخ تمدن غربی، یعنی تمدن سقراطی ـ مسیحی را در برمی‌گیرد و فی‌الواقع در حکم نقطه اوج نقد تبارشناسی نیچه از دست‌آوردها و ارزش‌های بنیادین این تمدن است.

  5. کارل یاسپرس کتابی در مورد نیچه و نظر او درباره مسیحیت نوشته است با عنوان «نیچه: درآمدی به فهم فلسفه ‌ورزی او» که توسط عزت الله فولادوند فولادوند ترجمه و منتشر شده است کتاب « نیچه و مسیحیت » در واقع شامل سخنرانی‌هایی است که یاسپرس بعد از تالیف این کتاب ارایه داده است.

  6. sokhanpub.net › فروشگاه › دین-فلسفه-عرفاننیچه و مسیحیت

    نیچه و مسیحیت. 29,000 ریال. کارل ياسپرس کتابی در مورد نيچه و نظر او درباره مسيحيت نوشته است با عنوان «نيچه: درآمدی به فهم فلسفه ‌ورزی او» که توسط عزت الله فولادوند ترجمه و منتشر شده است . کتاب « نيچه و مسيحيت » در واقع شامل سخنرانی هايی است که ياسپرس بعد از تاليف اين کتاب ارايه داده است.

  7. چکیده. از منظر نیچه؛ یکی از علل شاخص بدبینی در فلسفه ی شوپنهاور؛ ریشه در تاثیر عمیق دین مسیحیت در لایه های زیرین فرهنگ اروپا دارد. بدبینی مقدمه رسیدن به بیزاری است، بیزاری جستن از هرگونه «خواست طبیعی» و «تفاوت» است. «اصل تفاوت» چیزیست که افلاطون پیش از این بدان پرداخته بود.