1. Hace 4 días · Det senaste om Markoolio. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Markoolio på Aftonbladet.se.

2. Hace 4 días · Először az alábbi 10 – zeneileg magasan jegyzett – slágerlistát közlöm országonként, majd ezek összesítéseként a 2000-es évek legnagyobb slágereit. A helyezéseknél azt vettem figyelembe, egy-egy zeneszám hány hetet töltött a slágerlista élén.

3. Hace 5 días · Ny musik: Latto - Big Mama Eminem, Big Sean, BabyTron - Tobey Skepta, R2R Moe - Miss Independent Camila Cabello - B.O.A.T. Emilia Pantic - Älskar du nån annan än dig Anakin - Honestly I MP3-spelaren: Markoolio - Mera Mål Alina Devecerski - Flytta på dig Promoe - Svennebanan Panetoz - Dansa Pausa Zoom: Steve Aoki, Chapter & Verse, Alika - 2x2 Eli Brown, HI-LO - Pyramid Rave Miss Jay - @t ...

4. Hace 4 días · Turkiets Merih Demiral gjorde två mål då landet vann över Österrike i åttondelsfinalen. Efter sitt andra mål firade han med en kontroversiell gest. Han sträckte armarna i luften och ...

5. Hace 5 días · Fakta om futsal. Spelplan: 40 x 20 meter, parkett- eller sportgolv. Storlek på mål: 3 x 2 meter (samma som i handboll) Boll: Futsalbollen är mindre än en fotboll (storlek 5) och har dämpad studs anpassad för spel inomhus. Speltid: En match består av två halvlekar á 20 minuter, effektiv speltid.

6. Hace 3 días · Gruppespillet i kvalifikationen til fodbold-EM 2024 finder sted mellem d. 23. marts og d. 21. november 2023 og er det første skridt som holdene må gennemgå for at opnå en plads i europamesterskabet i Tyskland. Kvalifikationen omfatter ti grupper, som hver især består af fem eller seks hold.

7. Hace 4 días · Dani Olmo höll på att bli stor hjälte i EM-kvartsfinalen mellan tungviktarna Spanien och Tyskland. Han stod för matchens första mål då han i den 51:a minuten gav Spanien ledningen med 1–0.