Yahoo Search Búsqueda en la Web

Resultado de búsqueda

  1. کلام فلسفی رویکردی در دانش کلام اسلامی است که در عصر حاضر، بیشتر از گذشته شیوع یافته است. مقاله پیش رو تلقی های موجود از کلام فلسفی را گزارش و تحلیل کرده و نسبت آن با اصطلاحات و حوزه های دانشی مرتبط را کاویده و داوری های مثبت و منفی نسبت به کلام فلسفی را اعتبارسنجی نموده است.

  2. علم کَلام حوزه‌ای در اندیشه اسلامی است که به گفتگو پیرامون پایه‌ها و بنیان‌های اعتقادی و جهان‌بینی دینی بر پایه استدلال عقلی (خردی) و نقلی (گزارشی) می‌پردازد و به شبهه‌ها و بدگمانی‌هایی ...

  3. های فلسفی کلامی به عنوان نشریه علمی برگزیده کشور. در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور در سال ۱۴۰۲. ................................................................................................................................................ نمایه موضوعی و فهرست مقالات منتشر شده به زبان فارسی و انگلیسی (۱۳۹۸-۱۴۰۲)

  4. وحدت وجود؛ خدای نامتناهی و لوازم الهیاتی آن در منظومه فکری علامه جوادی آملی. بررسی و نقد «برداشت‏های نادرست از وحدت شخصی وجود» با تکیه بر اندیشۀ علامه جوادی آملی. شماره جاری: دوره 55، شماره 2 ...

  5. فلسفه کلام، نگاهی بیرونی به مباحث و مسائل این علم دارد که با ارائه گزارش وصفی ـ تحلیلی به آن‌ها می‌پردازد. مسائلی که تحت عنوان فلسفه علم کلام در این نوشتار آمده است عبارتند از: نام‌گذاری، تعریف، موضوع، غایت، وظایف و مسؤولیت‌، روش‌ها، قلمرو، مذاهب و مکاتب کلامی، عوامل و زمینه‌های پیدایی، ادوار و مراحل تاریخی، رویکردهای کلی، ویژگی‌ها. درآمد.

  6. کلام فلسفی (مجموعه مقالات) مؤلفان: جان هیک ، جی.ال. مکی ، الوین پلنتینجا. ناشر: صراط. مترجمان: ابراهیم سلطانی ، احمدبن‌محمدمهدی نراقی. زبان: فارسی. رده‌بندی دیویی: 190. سال چاپ: 1384.

  7. کلام، علم به قواعد و مسائلی است که نتیجه‏اش توانایی بر اثبات اصول دین و دفع شبهات با دلیل و برهان و تطبیق آنها با قواعد عقلیّه است. (1) ایجی در کتاب «المواقف» می‏گوید: «علم کلام، علمی است که به وسیله آن، می‏توان با ایراد دلایل و دفع شبهات، عقاید دینی را اثبات نمود، و با اقامه براهین قاطع و روشن، خصم را الزام داد».